Om minimusling


I slut 2017 slog vi de virtuelle døre op hos minimusling.dk
 

Fleksibilitet er vigtigt og minimusling tilbyder naturligvis at du kan udskyde din betaling.
Hvis du vælger at betale med dankort har vi mulighed for at udskyde din betaling. Vi kan tilbyde lønbetaling hvilket vil sige at det gældene beløb først trækkes d.1 efterfølgende måned. - Her skal du blot skrive som en kommentar til din ordre: Lønbetaling

 

En anden mulighed er at betale med børnepenge. Dette kan gøres fra den 20. måneden inden udbetaling af børnepenge, altså en måneds kredit. Hvis du f.eks. ligger en ordre den 24. juni, så trækkes pengene først den 20. juli når børnepengene går ind. - Her skal du blot skrive som en kommentar til din ordre: Børnepenge

(minimusling kræver ingen gebyrer for ovenstående betalingsmuligheder og pakken sendes naturligvis med det samme!)

Hos minimusling er god og personlig service en selvfølge - Vi hører meget gerne fra dig hvis du har noget på hjertet, du mener er relevant. Vi er altid åbne over for både ris og ros, da vi hele tiden arbejder på at minimusling bliver den bedste version af sig selv. Kontakt os her.


Nice to know:
Når du modtager en pakke fra minimusling, kan du i mange tilfælde forvente at kassen, dine ting ankommer i, er genbrugt. For at mindske forbrug og bidrage til at skåne vores minimenneskers fremtid, har vi valgt at genbruge papkasser fra bl.a. andre firmaer, der ellers bare ville have smidt dem ud.
- Det er omtanke for miljøet og din guldklumps fremtidige verden.

Ind i mellem sender vi også i forsendelsesposer - disse er naturligvis af genbrugsplast, hvilket er generelt for stort set alt forbrug hvor det er muligt.

Når vi ikke selv kan genbruge sørger vi altid for at sortere alt affald så det kan genbruges på et større plan.